Hent appen gratis

Blåt Bælte

100 vrede lastbilchauffører, Støjberg vil flytte 10.000 jobs ud i provinsen og er Danmark en overvågningsstat?

Blåt Bælte

100 lastbilchauffører demonstrerer sammen med deres lastbiler foran Christiansborg for at råbe op om en foreslået vejskat. Vi taler med en af chaufførerne om, hvad de håber at få ud af deres demonstrations konvoj.

Danmarksdemokraterne er endelig kommet med et konkret udspil. Partiet lægger med sit nye finanslovsudspil blandt andet op til at flytte 10.000 jobs ud i provinsen. Vi får en ekspert til at vurdere det nye udspil.

I dag skal Donald Trump stilles for en dommer. Han er blevet tiltalt i sagen om betaling af tys-tys penge til pornoskuespilleren Stormy Daniels. Trump har prøvet at lokke folk på gaden. Det er dog primært politi og journalister, der er troppet op. Så er Trumps støtter ved at falde fra? Vi taler med en tidligere Trump-tilhænger.

Velfærdsstaten har udviklet sig til en overvågningsstat. Sådan lyder det fra tænketanken Justitias direktør, Birgitte Arent Eiriksson. Velfærdskorrespondent Claes Theilgaard taler med hende om den overvågning, som danskerne udsættes for.

Til sidst er der også nyt om den kringlede sag om Region Sjællands skandaleombruste sygehusvaskeri til 276 millioner. Vi taler med en Venstrekvinde, der går imod partilinjen og som er bekymret for konsekvenserne af regionens frås.

Gæster: Frede Matzen, lastbilchauffør, Lars Kaaber, fhv. pressechef for Nye Borgerlige, Liberal Alliance og Det Konservative Folkeparti, Søren Hviid Pedersen, højskolelærer ved Rønshoved Højskole og nationalkonservativ debattør, Birgitte Arent Eiriksson, direktør for den juridiske tænketank Justitia og Dorthe Adelsbech, regionsrådsmedlem for Venstre, Region Sjælland

Værter: Astrid Johanne Høg og Morten Møller Sørensen

Tilrettelæggere: Maria Asmine Dam og Claes Theilgaard

Producer: Kristoffer Roland Poulsen Vis mindre
{{controller.player.elapsedTimeString()}}
{{controller.player.remainingTimeString()}}

Følg Blåt Bælte

Hent 24syv-appen, så kan du blive opdateret, når der er nyt fra Blåt Bælte.

Luk popup

Del

Facebook

LinkedIn

Twitter

Kopier link

SMS

Mere