Hent appen gratis

Reporterne

En kæmpe industri vil have dig til at overspise

Reporterne

De såkaldte ultraforarbejdede fødevarer er designet til at gøre os afhængige. Det er for eksempel chips, slik, is, kyllingenuggets, frysepizzaer, toastbrød og morgenmadsprodukter. Men kan det virkelig passe, at fødevareproducenter kan blive ved med at sælge afhængighedsskabende mad midt i en sundhedskrise? Medvirkende: Ulla Toft, der er professor på Institut for Folkesundhedsvidenskab ved Københavns Universitet og chef på Steno Diabetes Center Copenhagen Anette Sams, Lægemiddelforsker ved Københavns Universitet og ph.d. i metabolisme og kredsløbssygdomme. Vært: Niels Frederik Rickers. Tilrettelægger: Majlinda Urban Kuci. Redaktør: Mille Ørsted. Vis mindre
NaN:0NaN
NaN:0NaN

Følg Reporterne

Hent 24syv-appen, så kan du blive opdateret, når der er nyt fra Reporterne.

Luk popup

Del

Facebook

LinkedIn

Twitter

Kopier link

SMS

Mere